Zilveren Kruis ZZP Zorgverzekering

De Zilveren Kruis ZZP zorgverzekering is een zorgverzekering van verzekeringsmaatschappij Zilveren Kruis Achmea die speciaal aangeboden wordt voor ZZP’ers, ofwel Zelfstandigen Zonder Personeel. Werkt u als ZZP’er en krijgt u een ongeluk of wordt u ziek, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk op de juiste manier te revalideren en weer aan het werk te gaan. Duurt het revalideren lang omdat u niet de juiste zorg kunt krijgen, dan is de kans namelijk groot dat u voor langere tijd niet kunt werken en dus veel inkomsten misloopt.

Zilveren Kruis ZZP zorgverzekering

Om de beste zorg te ontvangen zonder zelf hoge kosten te moeten betalen, kunt u een Zilveren Kruis ZZP zorgverzekering afsluiten. De belangrijkste zorgkosten waar ZZP’ers meer te maken kunnen krijgen tijdens het revalideren van een ongeluk, een blessure of ziekte worden met deze speciale zorgverzekering namelijk vergoed.

Om de Zilveren Kruis ZZP zorgverzekering af te kunnen sluiten, heeft u een inschrijving bij de Kamer van Koophandel nodig als zelfstandig ondernemer. Bij het afsluiten van de zorgverzekering moet u namelijk onder andere het KvK-nummer van uw bedrijf invullen. Zonder KvK-nummer (en bijbehorende inschrijving), kan de verzekering niet afgesloten worden.

Voordelen Zilveren Kruis ZZP zorgverzekering

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het afsluiten van een ZZP verzekering bij verzekeringsmaatschappij Zilveren Kruis. De belangrijkste voordelen van de Zilveren Kruis ZZP zorgverzekering, zijn de volgende:

  • U krijgt altijd 7,5 procent korting op de basisverzekering van Zilveren Kruis.
  • U krijgt altijd 10 procent korting op de aanvullende verzekeringen van Zilveren Kruis.
  • U krijgt altijd een Persoonlijke Zorgcoach, die u kan ondersteunen met het vinden van de juiste zorg en het omlaag brengen van de wachttijden van een behandeling.
  • U krijgt 25 procent zogeheten ZilverKorting. Dit is korting op extra producten, zoals een bril of een fitnessabonnement.

Tot slot profiteert u bij de Zilveren Kruis ZZP zorgverzekering ook altijd van een jaarlijkse gezondheidscheck. Wat deze check precies inhoudt, leest u in onderstaande alinea.

De jaarlijkse gezondheidscheck

Voor zakelijk succes te garanderen, is het belangrijk dat u in ieder geval gezond blijft als ondernemer. Omdat uw gezondheid als ondernemer zo belangrijk is, krijgt u bij Zilveren Kruis ieder jaar een gezondheidscheck. Tijdens deze gezondheidscheck worden onder andere het BMI, het cholesterol, de glucose, de bloeddruk en de psychische- en fysieke conditie gecontroleerd om te achterhalen hoe het met de gezondheid staat. Ook worden er concrete adviezen gegeven om de gezondheid mogelijk te verbeteren, zodat u eventuele problemen door ziekte kunt voorkomen.

You May Also Like

About the Author: Geraldine

Geraldine is een enthousiaste ondernemer die in het verleden meerdere bedrijven heeft gehad. Met haar onuitputtelijke energie en vastberadenheid om te slagen, is ze begonnen met een klein idee en heeft dit opgebouwd tot een bloeiend bedrijf. Ze gelooft in het waarmaken van dromen en heeft hard gewerkt om haar visie te verwezenlijken. Op Startersinformatiecentrum.nl deelt ze haar ondernemerslessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *