Webinar: Bepaal een passend uurtarief

Ondernemersplein heeft veel interessante video’s over het starten van een onderneming. Bekijk de Webinar: Bepaal een passend uurtarief video hieronder en abonneer je op het kanaal van Ondernemersplein!


Hoe bepaalt u een uurtarief voor uw diensten als zzp’er? Ondernemer Jos Persoon en Mariëtte Schuit (Belastingdienst) delen tips.

Dit webinar was onderdeel van de uitzending “Starten als zzp’er”.
https://www.ondernemersplein.nl/onlineleren/starten-als-zzper/

Wat kunt u verwachten?

– Welke factoren hebben invloed op uw tarief
– Informatie over aftrekposten en vrijstellingen

Informatie: Tarief voor diensten
http://www.ondernemersplein.nl/ondernemen/geldzaken/uw-financien-onder-controle/omzet-en-prijs-bepalen/tarief-voor-diensten/

You May Also Like

About the Author: Ondernemersplein

2 Comments to “Webinar: Bepaal een passend uurtarief”

  1. Goedemiddag! (redelijk) Jonge ondernemer hier! (18 jaar) Ik ben bezig met het opstarten van een onderneming, heb ook al een klant, maar ik heb nog geen uurloon door gegeven. Ik ben wat uurlonen betreft niet op de hoogte hoeveel ik moet vragen en wat nou echt erg hoog is.. Omdat ik zo jong ben heb ik geen gezin/huis/auto ed. Hierdoor komt mijn uurtarief heel laag uit. Hebben jullie tips? 😉 Ik hoop dat jullie na bijna een jaar dit nog steeds zien en kunnen reageren.. Groet Stefan! schuringmedia.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *