VGZ ZZP Zorgverzekering

Als u als ZZP’er werkt en ziek wordt of een ongeluk krijgt, is het belangrijk om zo snel mogelijk te kunnen revalideren. Door zo snel mogelijk weer te herstellen, kunt u namelijk sneller weer aan het werk gaan en loopt u minder inkomsten mis. Wilt u een verzekering afsluiten die (een deel van) de kosten van de beste zorg voor u als ZZP’er vergoedt, dan kunt u een ZZP zorgverzekering afsluiten. Een ZZP zorgverzekering is een zorgverzekering die speciaal wordt aangeboden voor ZPP’ers en een uitgebreide dekking biedt voor diverse vormen van zorg. Hierbij kunt u denken aan het bezoeken van de tandarts, maar ook aan het bezoeken van de fysiotherapeut om snel en effectief te revalideren.

Er zijn diverse verzekeringsmaatschappijen die ZZP zorgverzekeringen aanbieden en één van deze maatschappijen is VGZ. Meer weten over de ZZP zorgverzekering van deze verzekeringsmaatschappij? Lees dan meer over de VGS ZZP zorgverzekering in dit artikel.
premie zzp zorgverzekering cz

De VGZ ZZP zorgverzekering

VGZ biedt diverse zorgverzekeringen voor ZZP’ers aan. Deze zorgverzekeringen kunnen afgesloten worden door de ZZP’er zelf, maar ook door de werkgever van een ZZP’er (degene die de zelfstandige inhuurt).

VGZ biedt diverse zorgverzekeringen voor ZZP’ers aan, namelijk:

  1. Drie soorten basisverzekeringen voor ZZP’ers, waaronder VGZ Goede Keuze, VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. Sluit u een basisverzekering af bij VGZ, dan bent u verzekerd van een honderd procent vergoeding bij gecontracteerde zorg.
  2. Drie soorten aanvullende verzekeringen voor ZZP’ers, waarbij u zelf kunt kiezen of u een tandartsverzekering afsluit of niet.
  3. De MiX Aanvullende Verzekering, ofwel een verzekering die u als ZZP’er verplicht af moet sluiten. De MiX Aanvullende Verzekering kent hoge vergoedingen voor arbeidsgerelateerde hulp, zoals fysiotherapie, preventie en gezinshulp.

U kiest zelf welke VGZ ZZP zorgverzekering bij u past en sluit deze verzekering eenvoudig online af.

Voordelen VGZ ZZP zorgverzekering

Wie een ZZP zorgverzekering afsluit bij verzekeringsmaatschappij VGZ, profiteert van enkele voordelen. De belangrijkste voordelen van de VGZ ZZP zorgverzekering, zijn de volgende:

  • U krijgt altijd 5 procent korting op de basisverzekering van VGZ.
  • U krijgt altijd 10 procent korting op de aanvullende verzekeringen van VGZ.
  • Meeverzekerde gezinsleden, zoals partners en/of kinderen, profiteren ook van bovenstaande kortingen op de premie.
  • U krijgt ruime vergoedingen, ook voor arbeidsgerelateerde zorg zoals fysiotherapie.

Tot slot profiteert u bij VGZ altijd van uitgebreide services en bemiddeling door professionals, zoals gratis zorgadvies van experts en wachtlijstbemiddeling om de wachttijd van een specifieke behandeling zo kort mogelijk te houden. Omdat u als ZZP’er zo snel mogelijk weer aan de slag wil na een ongeluk, blessure of ziekte waar een speciale behandeling voor nodig is, is de wachtlijstbemiddeling erg interessant voor veel ZZP’ers.
premie zzp zorgverzekering cz

You May Also Like

About the Author: Geraldine

Geraldine is een enthousiaste ondernemer die in het verleden meerdere bedrijven heeft gehad. Met haar onuitputtelijke energie en vastberadenheid om te slagen, is ze begonnen met een klein idee en heeft dit opgebouwd tot een bloeiend bedrijf. Ze gelooft in het waarmaken van dromen en heeft hard gewerkt om haar visie te verwezenlijken. Op Startersinformatiecentrum.nl deelt ze haar ondernemerslessen.

One Comment to “VGZ ZZP Zorgverzekering”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *