Schade ondernemers door nucleaire top niet vergoed

ondernemers NSS scheveningen

Diverse ondernemers uit Den Haag en omgeving vrezen schade in de vorm van gemiste omzet op te lopen door de NSS-top in Den Haag. In de periode van 23 maart tot en met 26 maart bezoeken internationale hoogwaardigheidsbekleders de top in Den Haag. Er zijn zeer strenge veiligheidsmaatregelen.

Maar liefst 9 horecazaken zijn dicht op last van de overheid tijdens deze dagen. Het gaat hier om horeca rondom het Kurhaus in Scheveningen. De omgeving van het hotel wordt afgesloten. Andere horeca in Scheveningen is bezorgd dat consumenten langer wegblijven. Naast Scheveningen moet bijvoorbeeld ook het brugrestaurant La Place boven de A4 dicht.

Opvallend is dat de horeca die verplicht dicht moeten geen gegarandeerde schadevergoeding krijgen. Alleen op het moment dat 15% van de jaaromzet wordt misgelopen komt een ondernemer in aanmerking voor een tegemoetkoming. Dit is aanbod is een wassen neus aangezien geen enkele ondernemer in 3 dagen per jaar 15% van zijn omzet binnenkrijgt.

You May Also Like

About the Author: Geraldine

Geraldine is een enthousiaste ondernemer die in het verleden meerdere bedrijven heeft gehad. Met haar onuitputtelijke energie en vastberadenheid om te slagen, is ze begonnen met een klein idee en heeft dit opgebouwd tot een bloeiend bedrijf. Ze gelooft in het waarmaken van dromen en heeft hard gewerkt om haar visie te verwezenlijken. Op Startersinformatiecentrum.nl deelt ze haar ondernemerslessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *