Parttime ondernemen: Belastingen regelen

Ondernemersplein heeft veel interessante video’s over het starten van een onderneming. Bekijk de Parttime ondernemen: Belastingen regelen video hieronder en abonneer je op het kanaal van Ondernemersplein!


Welke fiscale regels gelden er voor parttime ondernemen? In dit webinar hoort u wat u belastingtechnisch moet regelen. Verder wordt besproken welke aftrekposten er zijn en wat u administratief moet bijhouden.

Dit webinar was onderdeel van de uitzending ‘Parttime ondernemen’ van de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel. Bekijk hier de hele uitzending: https://www.ondernemersplein.nl/onlineleren/parttime-ondernemen/

Wie zitten er aan tafel?

Mari Carmen Oudendijk – Presentator
Geesje Bluijssen – Parttime ondernemer
Gino Bracke – Belastingdienst

You May Also Like

About the Author: Ondernemersplein

One Comment to “Parttime ondernemen: Belastingen regelen”

  1. De eerste aftrek die genoemd wordt voor een parttimer (iemand die het urencriterium niet haalt) is MKB-vrijstelling. Echter lees ik op de belastingdienst.nl dat voor MKB-winstvrijstelling eerst de ondernemersaftrek van de winst af moet. Maarrrr voor de ondernemersaftrek geldt het urencriterium wel…. Hoe zit dit nou? En kan er niet een lijstje worden gemaakt voor welke van de vrijstellingen en aftrekken gelden voor de ondernemers die niet het urencriterium halen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *