Ondernemers willen dag & nacht bereikbaar zijn

communicatie ondernemers

Nederlandse ondernemers zijn het liefste 24/7 bereikbaar voor noodsituaties op het werk. KPN heeft in samenwerking met MKB Nederland onderzoek gedaan naar het communicatie gedrag van ruim 500 bedrijven. Ruim 50% van de ondervraagden geeft aan dag & nacht bereikbaar te willen zijn voor noodsituaties. Slechts 10% van de ondernemers geeft aan buiten kantooruren niet gestoord te willen worden.

Bij een kleine 20% van de ondervraagde ondernemers gaat de voorkeur uit naar communicatie via de mobiele telefoon. Een zelfde aantal respondenten geeft aan graag contact te hebben via mail. Communicatie via Google Hangout, Microsoft Lync of Skype staat bij ondernemers nog in de kinderschoenen. Een kwart van de ondervraagden heeft hier nog nooit van gehoord. Opvallend is dat 40% van de ondervraagden aangeeft thuis slecht bereikbaar te zijn. Dit komt door problemen en beperkingen van het netwerk.

You May Also Like

About the Author: Geraldine

Geraldine is een enthousiaste ondernemer die in het verleden meerdere bedrijven heeft gehad. Met haar onuitputtelijke energie en vastberadenheid om te slagen, is ze begonnen met een klein idee en heeft dit opgebouwd tot een bloeiend bedrijf. Ze gelooft in het waarmaken van dromen en heeft hard gewerkt om haar visie te verwezenlijken. Op Startersinformatiecentrum.nl deelt ze haar ondernemerslessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *