Ondernemers gek van regeldruk Gemeenten

regeldruk overheid

Ondernemers in Nederland worden gek van de regeldruk van Gemeenten. De Gemeenten hebben al jaren geleden afgesproken de regeldruk te verlagen, volgens het AD komt daar weinig van terecht. Meer dan de helft van de Nederlandse gemeenten heeft momenteel nog de terrasvergunning, meer dan een derde eist nog een vergunning voor reclameborden en meer dan de helft van de gemeenten telt elke ondernemer op witwascriminaliteit.

De ondernemers ergeren zich aan deze regels die de ondernemers veel tijd en geld kosten. Uit onderzoek van MKB Nederland blijkt als deze toetsen voor de regels de ondenemers honderden euro’s kosten. Bergen op Zoom komt als gemeente het slechtste uit het onderzoek van MKB Nederland. Er waren hier o.a. problemen met bloembakken, TV-schermen tijdens een voetbaltoernooi en de koopzondag. Voor het hele artikel zie het Algemeen Dagblad van 27 juni.

You May Also Like

About the Author: Geraldine

Geraldine is een enthousiaste ondernemer die in het verleden meerdere bedrijven heeft gehad. Met haar onuitputtelijke energie en vastberadenheid om te slagen, is ze begonnen met een klein idee en heeft dit opgebouwd tot een bloeiend bedrijf. Ze gelooft in het waarmaken van dromen en heeft hard gewerkt om haar visie te verwezenlijken. Op Startersinformatiecentrum.nl deelt ze haar ondernemerslessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *