Nieuwe tarieven Knab Zakelijke Rekening

knab zakelijk tarief

In 2020 worden de tarieven voor KNAB zakelijk voor het eerst verhoogd. De zakelijke rekeningen met 1 rekeninghouder van KNAB zakelijk hebben tot op heden altijd 5 euro per maand betaald. De tariefsverhoging gaat in vanaf februari 2020 waardoor rekeninghouders 1 maart 2020 voor het eerst het nieuwe bedrag betalen. Voor KNAB zakelijk met meerdere rekeninghouders moet 9 euro per maand betaald worden.

Ondanks de verhoging van de tarieven is KNAB nog steeds veruit de goedkoopste zakelijke rekening van Nederland. Wij zijn daarom ook groot fan van KNAB. Redenen die KNAB aandraagt voor de verhoging zijn de investeringen die gedaan moeten worden in de veiligheid. Er worden diverse investeringen gedaan om extra controles te doen op geldstromen. Deze controles zijn gericht om fraude en witwassen tegen te gaan.

Bekijk hier het volledige tariefsoverzicht van KNAB zakelijk. Het eerste jaar krijg je namelijk korting op je maandbedrag.

You May Also Like

About the Author: Geraldine

Geraldine is een enthousiaste ondernemer die in het verleden meerdere bedrijven heeft gehad. Met haar onuitputtelijke energie en vastberadenheid om te slagen, is ze begonnen met een klein idee en heeft dit opgebouwd tot een bloeiend bedrijf. Ze gelooft in het waarmaken van dromen en heeft hard gewerkt om haar visie te verwezenlijken. Op Startersinformatiecentrum.nl deelt ze haar ondernemerslessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *