Menzis ZZP Zorgverzekering

Het kan altijd voorkomen dat u ziek wordt of een ongeluk krijgt en hierdoor een tijdje niet kan werken. Als u in loondienst werkt en ziek wordt of een ongeluk krijgt, krijgt u uw uren vaak gewoon doorbetaald en loopt u dus geen inkomsten mis. Werkt u als ZZP’er, dan kunt u niet werken op deze momenten en heeft u dus geen inkomsten. Omdat u natuurlijk zo min mogelijk inkomsten mis wil lopen door ziekte of een ongeluk, is het belangrijk om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan zonder dat u uw lichaam schaadt door een te korte revalidatie.

De beste manier om zo snel mogelijk aan het werk te gaan en toch de juiste revalidatie en zorg te krijgen, is door een ZZP zorgverzekering af te sluiten. Eén van de verzekeringsmaatschappijen die deze bijzondere zorgverzekering aanbiedt, is verzekeringsmaatschappij Menzis. Meer over de Menzis ZZP zorgverzekering, leest u in dit artikel.

premie zzp zorgverzekering cz

De Menzis ZZP zorgverzekering

De Menzis ZZP zorgverzekering is een zorgverzekering van Menzis die speciaal geïntroduceerd is voor ZZP’ers, ofwel mensen die zelfstandig werken en geen personeel in dienst hebben. In welke branche u als ZZP’er werkt, maakt niet uit. Het enige wat u nodig heeft om recht te hebben op de ZZP zorgverzekering van Menzis, is namelijk een Kamer van Koophandel nummer om te laten zien dat u daadwerkelijk bent ingeschreven als zelfstandig ondernemer bij de KvK.

De Menzis ZZP zorgverzekeringen biedt enkele dekkingen die de basisverzekering niet biedt. Zo krijgt u bij het afsluiten van de ZZP zorgverzekering van Menzis onder andere een uitstekende dekking voor fysiotherapie, zodat u na een ongeluk, een blessure of ziekte weer snel kunt revalideren en snel weer aan de slag kunt. Omdat dit voor bepaalde vakgebieden erg belangrijk is, is de ZZP zorgverzekering zeker interessant voor mensen die zelfstandig werken.

Vordelen van de Menzis ZZP zorgverzekering

Het afsluiten van een Menzis ZZP zorgverzekering brengt enkele voordelen met zich mee. De belangrijkste pluspunten van de zorgverzekering voor ZZP’ers van verzekeringsmaatschappij Menzis, zijn de volgende:

  • U krijgt 7 procent collectiviteitskorting op de basisverzekering van Menzis.
  • U krijgt 10 procent korting op aanvullende verzekeringen van Menzis.
  • U krijgt 20 procent korting op annuleringsverzekeringen, kortlopende reisverzekeringen en doorlopende reisverzekeringen van Menzis.
  • U profiteert van een ruime dekking voor fysiotherapie. Zo krijgt u maximaal 40 behandelingen vergoed en is het ook mogelijk om meer behandelingen vergoed te krijgen. Heeft u meer behandelingen nodig, dan kunt u deze behandelingen laten vergoeden in verder overleg met Menzis.

U krijgt dus niet alleen korting, maar kunt ook profiteren van een ruime dekking voor fysiotherapie. Omdat fysiotherapie voor de meeste ZZP’ers het belangrijkst is bij het revalideren na een ongeluk, na een blessure of na ziekte, is deze ruimte dekking van de Menzis ZZP zorgverzekering erg interessant.

premie zzp zorgverzekering cz

You May Also Like

About the Author: Geraldine

Geraldine is een enthousiaste ondernemer die in het verleden meerdere bedrijven heeft gehad. Met haar onuitputtelijke energie en vastberadenheid om te slagen, is ze begonnen met een klein idee en heeft dit opgebouwd tot een bloeiend bedrijf. Ze gelooft in het waarmaken van dromen en heeft hard gewerkt om haar visie te verwezenlijken. Op Startersinformatiecentrum.nl deelt ze haar ondernemerslessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *