Lotgenoten Podcast YouTuber Lars Peterzon “Ik verdien per maand…”

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-07-26 05:00:18. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!


​@Lars Peterzon heeft meer dan 200.000 abonnees op YouTube en maakt video’s met Enzo Knol, Boaz en andere grote YouTubers. 5 jaar geleden was Lars gewoon nog aan het studeren, maar tegenwoordig werkt hij fulltime als YouTuber. Wij spraken Lars over het leven van een YouTuber (en hoeveel dat nou verdient).

💛Handel gratis €1.000,- in Crypto 👉

Begin 2017 begon Lars Peterzon met zijn YouTube kanaal. Hij filmden zijn leven en hoe hij samen met zijn vrienden avonturen beleefden in het trampolinepark waar hij manager was. Wat begon als een hobby groeide snel uit naar een YouTube kanaal met honderdduizenden weergaven. Tegenwoordig is Lars fulltime YouTuber (of zoals hij het zelf omschrijft “Professioneel bedenker van domme ideeën”). Maar hoe wordt je YouTuber? Hoeveel verdient een YouTuber? En hoe blijf je als YouTuber ontwikkelen zonder te zwichten voor het geld en de aandacht? Ontdek dat en meer in aflevering 119 van de Lotgenoten Podcast.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

11 Comments to “Lotgenoten Podcast YouTuber Lars Peterzon “Ik verdien per maand…””

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *