Lotgenoten Podcast Winstgevend Cash Cow Channel In 5 Simpele Stappen – met YouTube Automation Expert Wanner

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-06-07 05:00:04. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!


Cash Cow Channels zijn tegenwoordig DE manier om online geld te verdienen. Wat is een cash cow channel? Hoe start je een cash cow kanaal? En hoe kan jij snel naar €10K per maand schalen? Wij spraken Wanner Aarts, de YouTube automation expert van Nederland!

Krijg €200 KORTING met code ‘LOTGENOTEN200’ →

Wanner Aarts begon op jonge leeftijd met het maken van YouTube video’s. Al snel behaalde bij hier enig succes mee. Maar toen Wanner ontdekte dat je ook video’s kon uploaden zonder gezicht die je niet zelf hoeft te edite ging het als een speer. Inmiddels draait Wanner tonnen per maand en wordt gezien als de Cash Cow Koning van Nederland. Hij hielp zelfs Madelon Vos om haar YouTube account te upgraden! Wij vroegen Wanner: Hoe begin je een cash cow kanaal? Wat is een cash cow channel? Hij legt het ons uit in 5 simpele stappen! Ontdek dat en meer in aflevering 112 van de Lotgenoten Podcast.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #cashcow #youtubecashcow #cashcowchannel #cashcowkanaal

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

39 Comments to “Lotgenoten Podcast Winstgevend Cash Cow Channel In 5 Simpele Stappen – met YouTube Automation Expert Wanner”

 1. Wat interessant! Ik ben direct op onderzoek gegaan. Sterker nog, ik heb nu al de eerste filippijnse vrienden van me aan het werk. Hopen op een succesvolle kanaal. Bedankt voor de tips!

 2. Ik snap niet waarom mensen die hierin succesvol zijn geworden altijd een course aanbieden? Ze pakken al hopen geld dus waarom geven ze hun methoden dan nog weg? Klinkt gewoon beetje too good to be true

 3. Leerzame video. Maar ik vraag me wel af. Kan je ook je eigen video's maken op een cash cow kanaal? Met je eigen editor en je eigen opnames etc? Of is dat juist slecht voor het kanaal

 4. 9:12 ''Ik kan geen 1 ding opnoemen wat in Nederland beter geregeld is dan in Dubai?''
  Uuh wat dacht je van mensenrechten en werkomstandigheden voor gastarbeiders? Goede counter van Jaro, dat inderdaad je arm afgehakt wordt als je wat steelt. Natuurlijk is stelen fout, maar om lachend/goedkeurend te zeggen dat het prima is dat je arm eraf gaat is nogal ziekelijk. Lekker in Dubai blijven joh.

  Een goede vraag voor deze beste jongen is: Als in Dubai alles beter is, waarom ben je dan in Nederland? 🙂

  Man man man wat staat deze gast simpel in het leven zeg.

  Voor de rest wens ik hem het allerbeste en alle wijsheid toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *