Lotgenoten Podcast Verdien €10.000 Per Maand Met Affiliate Marketing In 5 Simpele Stappen – Jacko Meijaard

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-07-05 05:00:21. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!


€10.000,- per maand verdienen met affiliate marketing met minder dan 2 uur werk per dag. Voor velen klinkt het als een droom, voor de grootste affiliate marketeer van Nederland is het realiteit. Wij spraken Jacko Meijaard over zijn ondernemingen en successen binnen affiliate marketing.

💛Handel gratis €1.000,- in Crypto 👉

Wil jij ook beginnen met affiliate marketing? Klik dan op de link voor de beste affiliate cursus van Nederland:

Ruim 12 jaar geleden (op zijn 18e) begon Jacko Meijaard met affiliate marketing. Wat begon als een passie voor het schrijven van blogs is uitgegroeid tot een miljoenen bedrijf. Tegenwoordig draait Jacko ruim €10.000 winst per maand met zijn affiliate websites en helpt hij meer dan 15.000 studenten om succes te behalen met affiliate marketing. Wat is affiliate marketing? Hoe werkt affiliate marketing? En kan je onder de 18 jaar beginnen met affiliate marketing? Ontdek dat en meer in aflevering 116 van de Lotgenoten Podcast.

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #affiliatemarketing #jackomeijaard

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

30 Comments to “Lotgenoten Podcast Verdien €10.000 Per Maand Met Affiliate Marketing In 5 Simpele Stappen – Jacko Meijaard”

 1. Mooie podcast mannen, even een toevoeging op Jacko. Ik ben voor €2000,- opgelicht door Jacko. Hij zal zeker goed verdienen aan affiliate marketing, maar het is goed voor mensen om te weten dat hij ook op andere manieren geld verdient.

 2. Super interessant! Ik heb wel eens te maken gehad met affiliate marketing (wat wij altijd uitbesteden omdat wij er zelf geen verstand van hadden) vanuit mijn werk voor een marketing bureau, maar zou graag meer leren over hoe dit nu precies in zijn werk steekt om het daarna te gaan masteren natuurlijk 😎

 3. Ik leef sinds augustus full time van Affiliate Marketing. Het is ideaal voor mensen met een lange adem, want zoals je met dropshippen/webshops binnen een dag veel geld kan verdienen, duurt het bij affiliate marketing wat langer. Maar als het eenmaal loopt, dan blijft dat ook vaak zo voor de langere tijd.

 4. Wil jij beginnen met affiliate marketing? Doe mee aan de GIVE-AWAY en win de Affiliate Marketing Revolutie €300+.

  We gaan 5 mensen GRATIS toegang geven. Wil jij graag winnen?

  1. Like de video
  2. Laat een reactie achter
  3. Check de volgende aflevering om te ontdekken of je hebt gewonnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *