Lotgenoten Podcast Succes Lotgenoten Podcast – “We worden miljonair, dat had ik niet verwacht”

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-09-27 05:00:07. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!


Begin 2020 besloten Koen Stam & Jaro Knoppert de Lotgenoten Podcast op te richten. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een van de grootste ondernemerspodcasts van Nederland. Het begon op de zolderkamer bij Jaro zijn ouders met een goedkope microfoon en nul ervaring, maar tegenwoordig is dat wel anders. De mannen bereiken maandelijks meer dan 100.000 kijkers/luisteraars en verdienen duizenden euro’s met de podcast. Deze afleveringen vertellen de podcasters over het ontstaan van de Lotgenoten Podcast en het huidige succes.

🥇 Handel gratis €1000 in cryptocurrencies met Bitvavo 👉🏻

Wat ooit begon als een hobby is tegenwoordig de main business van Jaro en Koen. Wekelijks spreken de mannen de grootste ondernemers van Nederland waaronder Joey Bravo, Kosso, Joshua Kaats en nog veel meer. De mannen gaan lekker en hebben de smaak te pakken, maar hoe is de Lotgenoten Podcast ontstaan? Kun je geld verdienen met een podcast? En waar staat de Lotgenoten Podcast over 12 maanden? Ontdek dat en meer in aflevering 127 van de Lotgenoten Podcast.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #podcastondernemen

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

32 Comments to “Lotgenoten Podcast Succes Lotgenoten Podcast – “We worden miljonair, dat had ik niet verwacht””

  1. Yo boys is t niet interessant om inplaats van de "online" ondernemers ook bijvoorbeeld een keer een zzper/baas van een schildersbedrijf of iets anders uitenodigen lijkt me ook heel veel waarde te kunnen leveren, goede podcast weer <3

  2. La OTAN,explota gasoductos Nostrin,1 y 2,con 1 dron sudmarino,para que los europeos no podamos cambiar de idea,y sigamos apoyado una guerra que solo los beneficia ellos y a sus títeres.fuera la OTAN de EU.nos están llevando a la guerra nuclear,defiende a tus hijos.informate no con medios occidentales,sin con periodistas independientes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *