Lotgenoten Podcast Ontmoet De Vluchteling Met Een Miljoenenbedrijf

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-05-24 05:00:01. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!


Hoe ga je van vluchteling zonder verblijfsvergunning naar het bouwen van een internationaal miljoenenbedrijf? Wij vroegen het Bakschik Martirosian.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

Volg Bakschik op Instagram →

Bakschik Martirosian kwam op jonge leeftijd als vluchteling naar Nederland. Hij kreeg geen verblijfsvergunning en kon niet eens een studie volgen. Toch is het Bakschik gelukt om als vluchteling een miljoenenbedrijf op te starten. Vandaag de dag levert zijn bedrijf BMTEC onderdelen aan grote bedrijven en bekendheden over heel de wereld zoals Tesla en Joseph Klibansky. Hoe is het hem gelukt om van vluchteling naar miljoenenbedrijf te gaan? Waarom is Bakschik niet tevreden met 1 miljoen euro? En hoe zorg jij dat je altijd de hardste werker bent? Ontdek dat en meer in aflevering 110 van de Lotgenoten Podcast.

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #bakschik #bakschikmartirosian #BMTEC

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

12 Comments to “Lotgenoten Podcast Ontmoet De Vluchteling Met Een Miljoenenbedrijf”

  1. Top interview! Meer echte ondernemers als dit graag! Was al een beetje klaar met al die social media ondernemers. Dit is namelijk niet heel reëel voor de meeste mensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *