Lotgenoten Podcast Ontmoet de BESTE Sneaker Customizer van Nederland

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-06-14 05:00:01. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!


Sneakers customizen is tegenwoordig super hot. Op TikTok hebben custom sneaker video’s miljoenen weergaven en iedereen wilt een paar unieke sneakers hebben. Maar hoe kun je sneakers customizen? Hoe verdien je geld als sneaker customizer? En kun je echt een bedrijf bouwen rondom custom schoenen? Wij spraken Fabio Röntgen, beter bekend als FabioCreatez, over zijn custom sneaker business en hoe het is om de grootste sneaker customizer van Nederland te zijn.

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

Volg Fabio op Instagram →

Fabio Röntgen, A.K.A. FabioCreatez, begon twee jaar geleden met het posten van zijn kunst op TikTok. Al vrij snel haalde Fabio tienduizenden views, maar toen hij overging van kunst op canvas naar kunst op schoenen ontploften zijn accounts. Vandaag de dag heeft Fabio in binnen en buitenland meer dan 1 miljoen volgers. Sneakers customizen is voor een creatieveling natuurlijk super tof, maar hij verdient er ook keiharde cash mee. Hoe is Fabio begonnen met sneakers customizen? Hoe groei je snel op TikTok? En hoe kan je als kunstenaar je bedrijf toch opschalen? Ontdek dat en meer in aflevering 113 van de Lotgenoten Podcast.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #fabiocreatez #customsneakers #sneakerscustomizen

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

11 Comments to “Lotgenoten Podcast Ontmoet de BESTE Sneaker Customizer van Nederland”

  1. 1:17:34
    100% waar, deze wereld is niet gebouwd om iedereen op te leiden tot succesvolle ondernemer. We hebben mensen nodig die onze huizen bouwen, ons verplegen in ziekenhuizen, de straten schoon houden en mensen die ons eten bereiden in een restaurant etc. etc.
    Je moet er toch niet aandenken dat iedereen op deze aarde de ambitie gaat hebben om ondernemer te zijn?

    Daarnaast vind ik eigen baas zijn super, maar je moet je ook kunnen inbeelden in anderen en niet iedereen wil ondernemer zijn. Veel mensen vinden het ook fijn om voor een werkgever te werken. En halen voldoening uit om voor bijvoorbeeld zieke mensen te zorgen in een ziekenhuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *