Lotgenoten Podcast Ontmoet De 19-jarige Die €1 Miljard Beheert

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-07-19 05:00:04. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!


Klaas Johannes Wakker is de rijkste 19-jarige selfmade miljonair van Nederland (en misschien zelfs wel van Europa). De jonge ondernemer begon op zijn 8ste met beleggen in aandelen en wist met 14 jaar zijn eerste miljoen te verdienen. Inmiddels is Klaas Johannes tientallen miljoenen waard en doet zaken met ministers en leden uit de quote 500. Maar hoe kan een tiener uit Urk die niet uit een rijke familie komt in zo’n korte tijd zo veel geld verdienen? Wij spraken Klaas Johannes over zijn unieke ondernemersverhaal.

💛Handel gratis €1.000,- in Crypto 👉

In 2011 begon Klaas Johannes op 8-jarige leeftijd met het kopen van aandelen en al snel wist hij een leuk zakcentje te verdienen, maar hij wilde meer. Op zijn 13e zag KJ (afkorting van Klaas Johannes) een kans liggen in de biermarkt. Hij trok de stoute schoenen aan en begon zijn eigen biermerk dat hij nog geen jaar later wist te verkopen aan een groot biermerk voor meer dan 1 miljoen euro. Op zijn 14e mocht KJ zichzelf miljonair noemen, en dat was nog maar het begin. Hij begon met high frequency trading (ookwel flitshandel genoemt) en winst met zijn nieuw verdiende kapitaal gigantische winsten te maken. Maar hoe wordt je op zo’n jonge leeftijd miljonair? Wat is de reden voor het succes van Klaas Johannes? En hoe kun jij snel online geld verdienen? Ontdek dat en meer in aflevering 118 van de Lotgenoten Podcast.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #klaasjohanneswakker #aandelen

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

39 Comments to “Lotgenoten Podcast Ontmoet De 19-jarige Die €1 Miljard Beheert”

 1. ik vraag me af hoe hij op zulke jonge leeftijd op zo'n manier kon handelen met onder andere aandelen daar hij ex art. 1:233 jo. 3:32 BW niet handelingsbekwaam was. Hij verteld dat zn moeder een handtekening heeft gezet, echter ex art. 1:234 lid 2 BW kan deze toestemming slechts voor een specifieke rechtshandeling worden verleend. Heeft zn moeder dan voor elke rechtshandeling een handtekening gezet?

  Interessant interview, maar wel een vrij merkwaardig verhaal alles bij elkaar. Ook het feit dat hij 10.000 pagina's per dag leest/scant is uiterst merkwaardig. Het lezen van 100 pagina's kost gemiddeld 2,8 uur.
  2,8 x 100 = 2800 uur dus zelfs als hij 24 uur non stop zou 'lezen' zonder te slapen, eten, drinken etc. zou hij meer dan 100 keer zo snel lezen als de gemiddelde lezer. Hij geeft aan dat hij de pagina's meer 'scant' maar zelfs dit lijkt me sterk. Als het al waar is vraag ik me überhaupt af hoeveel informatie je dan tot je neemt.

  Al met al vind ik het erg sterke verhalen. Ik geloof best dat ie een succesvolle ondernemer is vanaf jonge leeftijd en dat hij geld belegd en zelfs geld in beheer heeft maar ik heb het gevoel dat hij een hoop van z'n claims zwaar aandikt.

 2. Gastje die 1 miljard beheert op 19 jarige leeftijd maar google kan 0 resultaten geven over deze man…………Okeuy. Oooh en vraagje: Waarom is de krant in URK die 1 artikel heeft geschreven te vinden als pdf op google in een storage cloud account en is deze super obvious gefotoshopped in vergelijking met de normale krant uit urk? Duidelijke verschillen. Tevens is er niks te vinden over deze man al zijn andere uitstapjes. Ja hij heeft op facebook een keer een foto met een duif geplaatst, en ooit wat bier gemaakt op z'n 16e. Klinkt ofdat hij alles wat ooit gefaald / mee bezig is aan elkaar heeft geplakt en opgeblazen. Beter onderzoek doen mannen van lotgenoten. Dit is een oplichtertje uit URK.

 3. Heel simpel, of zijn pa is multi en hij heeft 20% van de verhalen onthouden en spreekt ze hier uit als eigen. Of dit is een mislukte voorbereiding op een giga rugpull. Poeplap neerzetten als multiman, over paar weken komt die met een coin of investeermogelijkheid en naait de hele boel.

  Zou mijn goudvis niet bij hem achterlaten laat staan een miljard beheren, wat een zonde van mijn tijd deze video.

 4. Een hedge fund is een soort beleggingsfonds wat geld probeert te verdienen ongeacht hoe het gaat met de markt. Waar een standaard beleggingsfonds een index volgt (zijn benchmark), gebruikt een hedge fund meer strategieën om een tot een positief rendement te komen.
  Zo kan een hedge fund ook rendement behalen in een dalende markt, door bijvoorbeeld short te gaan. Ook kunnen ze beleggen verschillende beleggingsinstrumenten zoals bijvoorbeeld aandelen, obligaties of bepaalde valuta. Maar de belangrijkste categorie hedge funds zijn de long/short aandelenfondsen.
  Een hedge fund staat daarnaast ook onder minder toezicht dan een gewoon beleggingsfonds. De kosten bij een hedge fund zijn vaak relatief hoog en je moet een minimaal bedrag inleggen

 5. mega interessant, ik miste de vraag of zijn omgeving niet heel geinteresseerd is en juist dingen van hem wilt leren. Als ik zijn broer was bijvoorbeeld , dan zat ik er elke dag naast om te observeren en te leren.

 6. hoe kan je als 11 jarige jonge jouw handtekening zetten om aandelen van tesla op jouw naam te zetten? Als het via je ouders gaat snap ik het, dan hebben de ouders de aandelen en vertrouw jij je ouders dat ze het niet verkopen zonder jouw toestemming? Maar als 11 jarige zelf aandelen bezitten? In hoeverre is dit mogelijk?

 7. Voor alle jaloerse idioten in de comments hier;

  Bier bedrijf: Bicker Drankenhandel (zoek het op)

  Holding: Piccadilly Circus Holdings BV

  B.V.’s actief en uitgeschreven:

  – Wakker Breeding Loft BV
  – Wakker Elite Center BV
  – Tigris Horloges
  – Bicker drankenhandel

  Hedgefonds:

  – Piccadilly Circus Investment Management BV (niet 100% sure of dit nou het hedge fonds is)

  Verder kan je meerdere stortingen van tonnen vinden als start/gestort kapitaal.

  Dit kostte letterlijk 5 minuten werk op Drimble, in plaats van dat je loopt te haten omdat je eigen leven niet op orde is; do your research

  Top podcast kerels en leipe gastspreker dit!

 8. Kwam dit tegen op TikTok en moest dit zien. Dit is zulke onzin! Hij is zogenaamd een flits handelaar, geloven jullie dit werkelijk? Er zijn hele bedrijven zoals flow traders die 100de van de slimste wiskundige moeten aannemen om milliseconden sneller te zijn dan de concurrentie. Wie zijn verhaal geloofd is echt achterlijk. Er zullen ongetwijfeld stukjes van zijn verhaal waar zijn, maar je merkt dat hij enkel delen van de theorie kent. Hij zoekt nooit de diepgang en kan het niet in detail uitleggen, grote red flag. Wanneer ik hier zo gemakkelijk doorheen prik, gaat een miljonair zijn geld niet toevertrouwen aan hem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *