Lotgenoten Podcast MILJONAIR legt uit hoe jij €1.000.000 verdient

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-10-11 05:00:10. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!

Dar Stormson begon op zijn 16e met ondernemen. Inmiddels mag Dar zichzelf miljonair noemen, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Zijn eerste echt succesvolle bedrijf was Kaplock, een ingenieus idee dat jassendiefstal bij uitgaansgelegenheden voorkomt. Sindsdien heeft Dar meerdere bedrijven opgericht, opgeschaald en verkocht. Dar is van mening dat iedereen met de juiste kennis in staat is een bedrijf te starten en verkopen. Deze aflevering vertelt Dar hoe jij een bedrijf kunt oprichten en klaar kunt maken om te verkopen voor miljoenen euro’s.

Wil jij razendsnel een 100% zelfstandige snel groeiende organisatie maken? Plan hier een gratis coachingscall in met Dar Stormson (nog 12 plekken over):

Ooit begon Dar net als jij en ik aan het ondernemen zonder enig idee te hebben wat hij moest doen. Zelf zegt hij ook altijd grappend dat hij de sloomste weg naar succes heeft ontdekt. Echter heeft hij tijdens zijn avontuur goed opgelet, veel gelezen en al zijn stappen opgeschreven. Dat heeft ertoe geleden dat Dar nu een prachtig stappenplan voor succes heeft. Hij helpt daarom ondernemers om misbaar te worden in hun eigen bedrijf en eindelijk te kunnen genieten van de vrijheid van ondernemen. Maar hoe word je misbaar in je eigen bedrijf? Hoe kun je een bedrijf verkopen? En wanneer is een bedrijf miljoenen waard? Ontdek dat en meer in aflevering 129 van de Lotgenoten Podcast.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY [TIJDELIJK GESLOTEN]:

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:

SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:

TIKTOK:
#lotgenotenpodcast #darstormson

source

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

30 Comments to “Lotgenoten Podcast MILJONAIR legt uit hoe jij €1.000.000 verdient”

 1. WINACTIE: Dar Stormson geeft drie Hyper Growth workshop (t.w.v. € 385) weg om razendsnel een 100% zelfstandige snel groeiende organisatie te maken. Wat moet je doen?

  1. Abonneer op het kanaal
  2. Laat een verhaal achter met jouw ondernemersverhaal en waarom jij moet winnen + je instagram ZONDER '@'

  WINNAARS Aflevering 128 met Kosso:

  > Giorgio Kluijtenaar (IG _Giorgio_K)
  > Sven (IG Sven_Theunissen)
  > Thijmen Baan (IG thijmenbaan)

  Stuur ons je email via Instagram DM om je supplement pakket van Nutrition te ontvangen.

 2. De pandemie heeft me echt financiële educatie geleerd, praktisch in ervaring. Ik realiseerde me dat afhankelijk zijn van lonen en salarissen rampzalig kan zijn. Iedereen moet meerdere inkomstenstromen hebben om financiële schokken te verminderen en ook om de impact en het effect van de inflatie te verminderen.

 3. İk wil de grootste business strateeg worden van Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Turkije voor de Arabische cultuur op het gebied van leefstijl en gezondheid. Maar ik wil ook bokscoach worden en een alternatief vormen voor het voedselsysteem.

  Mannen, wat een podcast. İk zou deze sessie super graag willen winnen!

  anill(laagstreepje)ugur

 4. Sinds deze week heb ik 2 jaar mij tegel en sanitair showroom deze showroom run ik in mn eentje, allemaal leuk aardig en doe het elke dag met veel liefde maar nu ben ik laatst onverwacht naar het buitenland gegaan voor familie toen ik terug kwam heb ik thuis gezeten met een Evenwicht orgaan stoornis en Nu zit ik thuis omdat ik ben geopereerd aan mn schouder dit allemaal binnen 2 maanden nu kan ik deze klappen incasseren maar of t goed is voor het bedrijf kunnen we allemaal wel invullen…. Lijkt me super tof

  Aboudanton
  Aboud.tegelssanitair

 5. Wat een goede podcast die je zeker energie geeft! Veel dingen die ik gehoord heb zijn heel erg herkenbaar. Ruim 10 jaar geleden ben ik gestart met mijn bedrijf, puur uit passie, en dat is ieder jaar met zo'n 20% gegroeid (ik heb denk ik ook de sloomste manier van een succesvol bedrijf uitgevonden 🤣). Sinds 4 jaar ben ik er echt fulltime mee bezig. Ondanks de langzame groei staat er nu wel iets heel moois waarbij ik veel dingen kan loslaten die uitgevoerd worden door werknemers en ik een droom aan het waarmaken ben, het maken van een wereldreis. Al met al heb ik altijd het gevoel dat er nog zoveel potentieel zit om verder te groeien, maar dat het laatste puzzelstukje daarvoor ontbreekt. Na het luisteren van deze podcast denk ik dat een workshop van Dar mij misschien net dat laatste zetje zou kunnen geven. Ik hoop dus echt dat ik win 😃

  IG account: markderooijphotography

  Het meer inzichtelijk maken van cijfers voor iedereen en het meetbaar maken van ieders werk klinkt ook heel interessant. Welke tool noemde Dar (Mio??)?

 6. Zijn fantasie, timing, metaforen, beeldspraak, stemgebruik, humor, verrassende wendingen en gelaagdheid maken deze podcast echt top! Het ondernemingsverhaal zou ik graag persoonlijk willen toelichten tijdens de Hyper Growth workshop. Een mogelijke springplank naar de perfecte formule

  nickychongg

 7. Hele goede podcast.

  Tip voor Dar: 90% van ons gedrag is onbewust, ook binnen de communicatie. Let eens op hoe vaak je het woord "eigenlijk" zegt. Waarschijnlijk nog nooit iemand op gewezen, allemaal onbewust. Zo had ik zelf dat ik heel vaak "zeg maar" zei haha.

 8. Schitterende vent. Weet precies waar ie het over heeft en zelden iemand zo gepassioneerd horen en zien praten. 1000x beter dan guys met gezichtsbedekking aan de tafel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *