Lotgenoten Podcast MALELIONS Oprichter Over Hoe Jij Miljoenen Brand Start

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-07-12 05:00:10. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!


Malelions is het snelst groeiende kledingmerk van Nederland. Op festivals zie je overal om je heen de shirts en hoodies van Malelions en ook influencers poseren online trots in het kledingmerk. Maar wie zit er achter dat succesvolle bedrijf? Wij spraken Thijs Offermeijer, de oprichter van Malelions, over het starten van een merk en hoe jij dit het best kunt doen.

💛Handel gratis €1.000,- in Crypto 👉

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

In 2016 begon Thijs Offermeijer zijn kledingmerk Malelions, toen nog onder de naam Milestone. Wat begon met het verkopen van armbandjes aan de lokale kledingwinkels is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat samenwerkt met grote namen zoals Kosso, Jasper Cillessen, Snelle en Nieky Holzken. Maar hoe start je een miljoenen brand? Hoe ga je samenwerkingen met influencers aan? En wat zijn de tricks om je brand relevant te houden? Ontdek dat en meer in aflevering 117 van de Lotgenoten Podcast.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #malelions #thijsoffermeijer

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

32 Comments to “Lotgenoten Podcast MALELIONS Oprichter Over Hoe Jij Miljoenen Brand Start”

 1. Wil jij de 15-minuten call met Thijs winnen? Doe dan mee aan de give-away. Dit doe je als volgt:

  1. Like de video
  2. Laat een reactie achter
  3. Check de volgende aflevering om te ontdekken of je hebt gewonen

  ———————————————————
  WINNAARS VORIGE VIDEO:
  – Gabriëlla vdk
  – Kjell Hertens
  – Jonas vermeers
  – phone games
  – Mr Mr

  Stuur ons een DM op Instagram met een screenshot van jouw YouTube Comment en we zorgen dat jij toegang krijgt tot de Affiliate Marketing Revolutie

 2. Goede podcast, erg leerzaam en ik zou heel graag mijn eigen onderneming willen starten en leren over e-commerce. Ik droom er al een hele tijd over, en ben ook gestart met het maken van mijn eigen webshop maar ik weet niet zo goed de volgende stap

 3. Zeker een interessant verhaal van een ondernemer met een hart op de juiste plek. Leuk om te horen hoe hij zijn business heeft opgezet en heeft gebracht tot waar het nu staat! Gaaf idee om een vragenkwartiertje weg te geven, lijkt me super gaaf.

  Keep on going Thijs!

 4. Toffe podcast met goeie vragen 👌🏼 ik zou graag het gesprek willen winnen ik ben nu iets meer dan een jaar bezig met mijn bedrijfje en zou graag een aantal vragen stellen over het genereren van klanten en een aantal andere dingen wat ik nu niet allemaal ga typen anders heeft het geen nut meer ik zou het heel handig vinden zodat ik verder kom met mijn bedrijf

 5. Super inspirerende podcast heren! Mijn business partner en ik zijn nu net startende met een eigen kledinglijn en we zouden het ontzettend gaaf & waardevol vinden als we de 15-minuten call met Thijs zouden winnen!

 6. Wat een toffe podcast weer mannen! Goed bezig, alleen maar meer respect voor jullie. Elke video, leer ik meer van jullie, betreft de interessante/diepgaande onderwerpen. Bedankt voor de interessante podcast! Op naar de volgende.

  Wat een super giveaway ook! Wij zelf zijn al lange tijd bezig met het voorbereiden van ons kledingmerk. Binnen de kleding markt, worden er zoals aangegeven vele fouten gemaakt, en zullen er enkele zijn die het succes niet behalen. Ons team staat hier boven, want ook als het niet goed gaat, bereik je succes, want de vraag is wanneer gaat het niet goed? Eigenlijk nooit. Ieder doel heeft zijn eigen succes.

  Mannen, ons team zou enorm gelukkig worden van het winnen van de actie, op deze manier, zouden wij onze mindset nog krachtiger kunnen maken. Om zo een bijzonder merk te gaan lanceren. Met als grootste doel, ooit een mooie samenwerking (collab) met Malelions.

  Mannen het gaat jullie goed! Ik kijk uit naar de volgende video. Bedankt!

 7. Ik wil heel graag de call winnen met Thijs. Mede-Brabander lekkere nuchtere gast. Ik heb zelf ook een kledinglijn met al een redelijke database/fansbase dus ik denk dat ik zeker kan leren van hem om het op te schalen/uit te breiden

 8. Ik ben samen met een maat een kledingbrand aan het oprichten, genaamd Official Season. Nu hebben wij al veel stappen gemaakt en zijn elke dag druk bezig met het verder ontwikkelen van onze kennis en de kledingbrand naar ander level te Brengen. Wij hebben nu onze eerste designs/samples binnen gekregen waarmee we nu verder kunnen gaan met het verder ontwikkelen . Voor ons is natuurlijk nog veel nieuw en moeten nog veel dingen uitvinden. Daarom zou het tof zijn om die 15 minuten call te kunnen doen, zodat wij doormiddel van de hulp een goeie basis hebben waarop wij verder kunnen borduren in de toekomst.

 9. Gave video. Veel interessante en leerzame dingen gehoord. Zelf hoor ik veel problemen/struggles waar ik momenteel zelf mee zit als starter van mijn eigen kledingmerk.

  Ik zou heel graag deze call willen winnen zodat ik met mijn merk een goede start kan maken en eventueel nog meer tips & tricks leren.

  Top kanaal. Luister laatste tijd regelmatig via Spotify. Keep it up!

 10. Wat een super leerzame podcast. Luister jullie podcast altijd voor meer informatie hoe ik een goede brand kan neerzetten. De giveaway lijkt me super leuk om te winnen en kan ik weer is een keer met een ondernemer praten over mijn vragen en hoe hij ze ziet, want laten we even eerlijk zijn je hebt alleen aan een ECHTE ondernemer wat als je wat wilt vragen over je onderneming want mensen die niet ondernemer zijn hebben een hele andere mindset. Maar lijkt me super leuk om te winnen en ga asjeblieft door met jullie podcast, want ze zijn super leerzaam en ik heb er altijd wat aan!

 11. Lezen over mensen die maandelijks meerdere cijfers pakken als inkomen in investeringen, zelfs in deze gekke dagen op de markt, enige aanwijzingen over hoe je substantiële vooruitgang kunt boeken bij het verdienen? Ik zou het waarderen

 12. Heel tof om te zien waar iemand staat in een branche waar ik zelf ook in bezig ben.

  Ik merk dat Thijs heel veel waarde geeft en mooie dingen zegt. Uit eindelijk gaat het erom wat je ermee doet en hoe je het interpreteert wat hij zegt. Ik zou heel graag met hem willen praten. Enorm leerzaam ! Dankjewel 😃

 13. Interessante podcast! Kleding is een concurrerende markt, dus als je binnen zo'n korte tijd zo'n sterk merk opbouwt, speel je het spel meer dan goed.
  Als ondernemer zijnde lijkt het mij gaaf om die call te winnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *