Lotgenoten Podcast Koop GEEN Vastgoed In 2022 (maar doe dit!) | Thierry Stokkink

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-10-25 05:00:08. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!

Binnen 4 maanden kocht Thierry Stokkink 12 panden. Thierry is al sinds jonge leeftijd bezig met ondernemen en het opbouwen van een passief inkomen. Een lange tijd was Thierry zijn inkomen alles behalve passief, hij werkten 70 uur in de week en bemoeide zich overal mee. Toen hij naar een Tony Robbins evenement ging besefte Thierry zich dat hij helemaal verkeerd bezig was. Hij besloot minder te gaan werken en meer passief inkomen op te bouwen. Hij vond dit passief inkomen in het kopen en verhuren van vastgoed. Wij spraken Thierry over zijn pad naar succes en het opbouwen van passief inkomen.

🚨Krijg tot 1 november 20% korting op de Cash Flow Boost van Thierry Stokkink met de code ‘Lotgenoten20’. Begin vandaag nog met vastgoed investeren. Klik hier voor meer info:

Ongeveer 5 jaar geleden besloot Thierry Stokking om zelfstandig als hypotheek adviseur aan de slag te gaan. Hij zag een prachtige kans in de stoffige hypotheek branche en besloot de eerste vloggende hypotheek adviseur te worden. Daarnaast begon bij al redelijk vroeg met het interviewen van andere succesvolle vastgoedinvesteerders. Zo bouwden hij tegelijkertijd aan zijn kennis en aan zijn netwerk. Dat alles kwam tot een climax toen hij een paar jaar terug besloot om binnen 4 maanden 12 woningen te kopen. Maar hoe werkt vastgoed investeren? Wat is een realistisch vastgoed rendement? En is vastgoed beleggen voor beginners geschikt? Ontdek dat en meer in aflevering 131 van de Lotgenoten Podcast.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #thierrystokkink #vastgoed

source

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

12 Comments to “Lotgenoten Podcast Koop GEEN Vastgoed In 2022 (maar doe dit!) | Thierry Stokkink”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *