Lotgenoten Podcast Joshua Kaats EXPOSED – “Ik heb €8.000.000,- verdiend in 24 uur”

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-08-16 05:00:10. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!


Joshua Kaats staat bekend als de dropship koning van Nederland.
Start vandaag met de Dropship Academy* van Joshua Kaats 👉

Hij heeft duizenden mensen geholpen om te beginnen met ondernemen, maar recent hoorde je weinig van de Ecom koning. Nu is Joshua terug en hij heeft een hoop te delen over de afgelopen maanden. Wij spraken Joshua over het nieuwe businessmodel waarmee hij miljoenen heeft verdiend. Hoe hij ruim €50.000,- verloor door een mislukt project. En hoe hij vervolgens met succes een project wist op te richten waarmee hij binnen 24 uur €8.000.000,- heeft verdiend.

💛Handel gratis €1.000,- in Crypto 👉

Toen Joshua na al zijn succes met de dropship academy even niet meer precies wist wat hij wilde gaan doen in het ondernemen besloot hij afstand te nemen. Hij ging een aantal maanden offline en begon voorzichtig te kijken naar nieuwe business kansen. Die kans deed zich vrij snel voor. Waar Joshua initieel niet de waarde in zag van het project veranderde dit snel naar het inzicht dat dit een ‘Once in a lifetime opportunity’ was. Joshua raapten zijn moed bijeen en sprong in het diepen. En of dat zich heeft uitbetaald? Ontdek dat en meer in de bonus van de Lotgenoten Podcast met Joshua Kaats.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

*De leden van Dropship Academy 4.0 krijgen automatisch toegang tot Dropship Academy 5.0 die binnenkort uitkomt.

#lotgenotenpodcast #joshuakaats #dropshipacademy #nft

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

42 Comments to “Lotgenoten Podcast Joshua Kaats EXPOSED – “Ik heb €8.000.000,- verdiend in 24 uur””

  1. Waar gaat dit over. Over wie de lekkerste chick heeft. Mekaar willen overschreeuwen. En waarom gedragen de interviewers zich alsof ze Marrokanen zijn? "Die boyz, snapjee" Haantjespodcast dit, weinig echte inhoud.

  2. Dit is een van de grootste oplichters van Nederland. Deze man is ook betrokken geweest bij Xpose Protocol waar o.a. Vasco Rouw ook groot mee in het nieuws is geweest. Zou me niks verbazen als hij nog meer louche projecten op zijn naam heeft staan. Mijn advies: nooit met deze man in zee gaan.

  3. Ik zit te twijfelen wat ik wil gaan doen qua beroep. Als ik dit hoor is het geld jaloersmakend. Maar de hele dag op een computertje zitten absoluut niet. Dan ga ik liever ijsjes verkopen op het strand

  4. Er is maar 1 persoon in heel Nederland die rijk is geworden van dropshipping: Joshua Kaats met ze dropshipcursus! Mensen besef die auto’s/ luxehorloges, huis etc zijn BETAALD VAN JULLIE CURSUSGELD! NIET VAN KATTENHOESJES OF LAVALAMPEN UIT CHINA ALIEXPRESS USB STICKS TE VERKOPEN! BESEF DIT MENSEN

  5. Persoonlijk trekt het me niet om een 4 uur lange podcast te luisteren. Als ik eraan begin heb ik t gevoel dat ik hem af moet maken en niks wil missen. Maar dan is 4 uur lang, het trekt een beetje de aandacht weg. Maar dat is mijn persoonlijke mening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *