Lotgenoten Podcast Johnny 500 Over Zijn Toekomst – “Ik ga iets heel anders doen”

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-11-08 06:00:17. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!


Johnny 500, echte naam Gijs Scheeringa begon op zijn 16e met draaien. Wat begon als een hobby groeide over de jaren uit tot een zeer succesvolle carrière met optredens op de grootste festivals en hits als Skurbah met meer dan 17 miljoen streams. Gijs begon als DJ op kleine feesten en partijen, maar hij wist goed hoe hij moest netwerken en bouwden een sterk netwerk van clubs en feesten op waar hij wekelijks mocht draaien. Na bijna 3 jaar weinig gewerkt te hebben als DJ zijn de show nu weer in volle gang, maar is dat nog wel echt wat hij wilt? Wij spraken Johnny 500 over zijn pad naar succesvol DJ en hoe het zijn van artiest en ondernemer op elkaar lijken.

Volg Gijs op IG 👉

In 2017 bracht Johnny 500 het nummer Skurbah uit en daarmee kwam zijn carrière in een stroomversnelling. Jarenlang leefde Gijs het leven van een bekende DJ, hij reisde heel de wereld over en deed show van Curaçao tot aan Brazilië. En toen kwam de pandemie, zijn snelle DJ leven kwam volledig op pauze te staan. Dat gaf hem de tijd om te reflecteren en te bedenken hoe hij nu verder wil als artiest. Want hoe wordt je nou een bekende DJ? Hoe zou Johnny 500 het aanpakken als hijnu opnieuw moest beginnen? En hoe gaat hij zich ontwikkelen als mens achter de DJ act? Ontdek dat en meer in aflevering 133 van de Lotgenoten Podcast.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #johnny500

source

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

4 Comments to “Lotgenoten Podcast Johnny 500 Over Zijn Toekomst – “Ik ga iets heel anders doen””

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *