Lotgenoten Podcast Hoe Joey Bravo Rijk Werd – “Ik Verdiende €100.000 in 48 uur”

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-09-06 05:00:08. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!


Joey Bravo werd bekend met pranks op YouTube maar besloot dat leven achter zich te laten. Tegenwoordig is Joey Bravo ondernemer en eigenaar van het merk Astos. Astos verkoopt horloges en zonnebrillen en is een groot succes. Bravo rijdt in lamborghini’s, verdient tonnen en leeft zijn droomleven. Wij spraken Joey over hoe hij ging van controversiële YouTube pranker naar succesvol ondernemer.

Krijg 15% KORTING bij Astos met code ‘LOTGENOTEN15’ 👉

Krijg 10% KORTING bij Andy Been. Plan hier een gratis meeting met hem in 👇

💛Handel gratis €1.000,- in Crypto 👉

Nadat @Joey bravo gestopt was met YouTube wist hij niet wat hij moest doen. Dat was tot hij eind 2019 Astos begin. Het horlogen en zonnebrillen merk was de onderneming die Bravo eindelijk het succes zou brengen waar hij al zo lang naar zocht. Grote bekendheden als Dave Roelvink en Mo Bicep zijn het gezicht van het bedrijf. Maar hoe is Joey Bravo zijn merk Astos gestart? Hoeveel verdient Bravo met Astos? En is geld en succes echt alles wat het lijkt? Ontdek dat en meer in aflevering 124 van de Lotgenoten Podcast.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #joeybravo #andybeen

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

30 Comments to “Lotgenoten Podcast Hoe Joey Bravo Rijk Werd – “Ik Verdiende €100.000 in 48 uur””

 1. Winnaars aflevering 123 met Tom van Dieren:

  1. Janwillem Vellicia (IG Marvinslifestyle)

  2. Marijn van Dalen

  3. Kees

  4. Edwards Bruins

  5. GidooNL (Gido_juurlink)

  6. Tomas Mukisha (IG: Tomasmukisa)

  7. Koerstijger

  8. NeresFans (IG: 078dani_)

  9. Bas

  10. Lars Gebbink

  Gefeliciteerd! Stuur ons een DM met 'WINNAAR 123" op IG

 2. Ik was niet financieel vrij tot mijn 40's en ik ben nog steeds in mijn 40's, kocht mijn tweede huis al, verdiende maandelijks via passief inkomen en kreeg 4 van de 5 doelen, ik hoop alleen dat het iemand aanmoedigt dat het niet uitmaakt of je heb er momenteel geen, je kunt VANDAAG beginnen, ongeacht je leeftijd INVESTEREN en je toekomst veranderen! Beleggen is een grote keuze die ik heb gemaakt. Goede video! Bedankt voor het delen! Zeer inspirerend! ik hou hiervan

 3. waardevolle podcast! aan hoe joey een beetje praat weet ik dat de nieuwe onderneming te maken zal hebben met een soort ondernemers groep training die in een eigen stijl wordt gegeven wat het specialer maakt ten opzichte van andere soortgelijke ondernemingen.

 4. Hele dikke podcast. Natuurlijk complimenten voor de boys van Lotgenoten zelf. Verder heel goed en mooi van Joey om te vertellen over zijn inkijk op het leven, business en toekomst. Goedbezig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *