Lotgenoten Podcast De Waarheid Over Amsterdam Vintage Watches – “Het is allemaal een marketingstunt”

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-08-23 05:00:12. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!


Jasper Lijfering is eigenaar van Amsterdam Vintage Watches, de bekendste horloge zaak van Nederland. Jasper verkoopt horloges aan bekendheden als Elen DeGeneres, Adam Levine en de Nederlandse artiest Josylvio (just to name a few). Toch ontvangt Jasper niet alleen maar positieve reacties. Op zijn documentaire ‘Tijd is geld’ die in 2021 uitkwam op Videoland was een hoop kritiek. Hij zou een brallerig knulletje zijn met weinig respect voor de waarde van geld, maar klopt dat beeld wel? Wij spraken Jasper zijn onderneming Amsterdam Vintage Watches.

💛Handel gratis €1.000,- in Crypto 👉

Op zijn 15e ontdekten Jasper zijn liefde voor horloges. Dit groeide uit tot een ware obsessie en het uiteindelijk overnemen van de juwelierszaak van zijn ouders. Hij besloot het roer volledig om te gooien en richtten zich enkel op horloges. Dit gecombineerd met een volledig unieke manier van marketing maakten Amsterdam Vintage Watches binnen no-time een bekende naam in de horlogewereld (en daarbuiten). Maar hoe is het om altijd maar aan het werk te zijn en de onderneming altijd op nummer 1 te zetten? Waarom is Amsterdam Vintage Watches zo’n succes? En hoe ziet de toekomst van Amsterdam Vintage Watches eruit? Ontdek dat en meer in aflevering 122 van de Lotgenoten Podcast.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #jasperlijfering #amsterdamvintagewatches

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

28 Comments to “Lotgenoten Podcast De Waarheid Over Amsterdam Vintage Watches – “Het is allemaal een marketingstunt””

 1. Wil jij 1 van de 5 Rolex zwembanden winnen? Doe dan mee aan de give-away! Dit doe je als volgt:

  1. Like de video

  2. Laat een reactie achter

  3. Abonneer op de Lotgenoten Podcast

  4. Check de volgende aflevering om te ontdekken of je hebt gewonnen

 2. Die horlegeverkoper is een creepy cuck, hij verzint samen met zijn groepje andere joden&cucks plannetjes om de prijzen gezamenlijk omhoog te doen om zo mensen 10tot 20 keer te veel te laten betalen

 3. Weer een hele dikke podcast mannen. Ik begon bij die van stasher en ben nu hier. Fijne gasten elke keer met eigen unieke eigenschappen en verhalen om de new age ondernemers motivatie en vuur te geven om. Heel vet !

 4. Weer een geweldige podcast, en erg goed dat ook de andere kant wordt belicht, het gaat niet altijd over rozen ook al lijkt dit vaak wel zo.
  Misschien moet ik mijzelf bij jullie maar eens uitnodigen en mijn verhaal doen 😁

 5. Bravo Jasper op 1.23 : helemaal gelijk. Studeer vmbo – mbo of hbo Installatietechniek en je hebt gegarandeerd leuk en afwisselend werk voor de rest van je leven. En het betaalt meer dan voldoende om een mooi horloge te kunnen kopen. Groet Roy

 6. Super podcast! Ik volg Jasper al een tijdje en dit is eigenlijk de eerste keer dat ik het idee heb dat ik de échte Jasper te zien krijg, super! Het gezicht achter de tegendraadse Jasper die we normaal te zien krijgen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *