Lotgenoten Podcast Alistair Overeem Over Gevecht Badr Hari – “Ik vraag me af waarom hij nog vecht”

Beluister de Lotgenoten podcast van 2022-06-21 05:00:12. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van Lotgenoten!


Alistair Overeem vocht tegen legendes als Badr Hari, Remy Bonjaski, Peter Aerts & Chuck Lidell. Joe Rogan noemde hem ooit zelfs “The best striker ever in MMA”. De doorgewinterde vechtsport veteraan vecht al ruim 25 jaar en toch is hij nog lang niet klaar. 8 Oktober 2022 staat Overeem tegenover Badr Hari in GLORY: COLLISION 4. Maar hoe is het om meer dan 25 jaar te vechten als beroep? Hoe gaat hij om met verlies? En gaat Alistair winnen van Badr Hari op 8 oktober?

💛Handel gratis €1.000,- in Crypto 👉

Alistair Overeem, A.K.A. The Demolition Man, begon op zijn zeventiende zijn eerste kickboks-wedstrijd. 25 jaar later is hij kampoeien geweest in de meest spraakmakende divisies van de vechtsport. Hij won de K-1 World Grand Prix Final; werd de eerste Strikeforce Heavyweight Champion ooit; was de allereerste kampioen zwaargewichten in de Japanse vechtsportorganisatie DREAM en stond in 2017 tegenover de huidige heavyweight kampioen van de UFC, Francis Ngannou. 8 oktober 2022 staat Alistair weer in de ring, dit keer tegenover Badr Hari. Hoe staat Alistair in het gevecht? En denkt hij dat hij na 25 jaar vechten nog steeds het vuur heeft om te winnen? Ontdek dat en meer in aflevering 114 van de Lotgenoten Podcast.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

JOIN VANDAAG DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #alistairovereem #thereem #thedemolitionman #harivsovereem

You May Also Like

About the Author: Lotgenoten Podcast

39 Comments to “Lotgenoten Podcast Alistair Overeem Over Gevecht Badr Hari – “Ik vraag me af waarom hij nog vecht””

  1. Badr traint gewoon niet hard genoeg. Nooit gedaan en gaat ie nooit doen. Op je 37e is dat een probleem, hij kan niet langer grotendeels vertrouwen op zijn talent. Voor Alistair is trainen en alles eromheen een levensstijl. Voor Badr een verplichting

  2. Ik vraag me ook af waarom Allistair nog vecht…. na te zijn betrapt op steroïden heeft hij vooral verloren… En bij die overwinningen kun je dus ook je vragen stellen nu. Kijk naar het begin van zijn loopbaan, in vergelijking iel mannetje en toen hij alles won jacked as fuck daarna weer een stuk minder en veel verlies partijen… Met zijn glazen kin en mentaliteit zie ik hem niet winnen. Niet dat ik voor Badr ben integendeel… Maar cheaters zouden ze moeten bannen for life niet voor een paar maanden.

  3. Goede interview, hoop echt dat Aliaster Badr pak slaag gaat geven. Ben altijd voor Badr geweest maar de afgelopen jaren teveel teleurstelling en zelfs van mening dat Badr wedstrijden expres heeft verloren voor gok winsten gewoon door al die "vreemde" resultaten, natuurlijk blijft dit speculatie. Vandaar dat ik hoop dat Aliaster Badr aanpakt

  4. Alistair, moet zeggen, viel mij alles mee. Ben niet je grootste fan, maar een langer format doet jou goed. Je lijkt het juiste pad te bewandelen, het pad van fatsoen en nederigheid, toch blijft het jammer dat je mensen in elkaar hebt getimmerd onder invloed van 'paardenvlees'. Heeft toentertijd de onzekerheid en prestatiedrang je eronder gekregen? Zou enorm schelen als je daar eens eerlijk over was.. maargoed, wellicht nog in de toekomst. Je zou er als mens enorm van groeien. Nu blijft het een gigantische smet, anders was ik echt een groot fan van je geweest. Groeten van een vechtsportfan.

  5. Zou vet zijn als Glory soort K1 terug haalt, en dan bij elke evenement 16 of 32 mans zwaar gewicht toernooi doen. en laaggewicht toernooi en losse match gevechten laten staan. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 en dan de best vechters toernooi doen, zo als WK dan de best 32 vechters 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *