Gratis e-book voor ondernemers (download)

Waarom wordt die ene jonge ondernemer ogenschijnlijk eenvoudig miljonair? En blijft de andere ondernemer jarenlang ploeteren? Over dat verschil zijn inmiddels honderden boeken en duizenden blogartikelen geschreven. Toch komt in het woud van succes en faalfactoren het afdekken van je ondernemersrisico’s verrassend weinig aan bod.

En dat is gek. Want op de diverse startup events de afgelopen maanden in Amsterdam waren veel keynote speakers en gevierde ondernemers toch vrij duidelijk over hun absolute faalfactoren. Regel je zaakjes in 1x goed zodat je zorgeloos kunt ondernemen en weinig vertraging ondervindt van medewerkers, leveranciers en andere partners. Het ene moment kun je er nog zo goed mee door een deur, het andere moment doen ze je bijna de das om.

Hoe ga jij – jonge ondernemer – vol met energie, plannen en kansen om in deze fantastische wereld een mooi nieuw bedrijf op te bouw – dat voorkomen? Dat ga je hier lezen… klik hier om het gratis E-book te downloaden.


You May Also Like

About the Author: Geraldine

Geraldine is een enthousiaste ondernemer die in het verleden meerdere bedrijven heeft gehad. Met haar onuitputtelijke energie en vastberadenheid om te slagen, is ze begonnen met een klein idee en heeft dit opgebouwd tot een bloeiend bedrijf. Ze gelooft in het waarmaken van dromen en heeft hard gewerkt om haar visie te verwezenlijken. Op Startersinformatiecentrum.nl deelt ze haar ondernemerslessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *