CZ ZZP Zorgverzekering

Als u zelfstandig werkt, is het belangrijk om goed verzekerd te zijn op het gebied van zorg. Bent u niet goed verzekerd en krijgt u een ongeluk of wordt u ziek, dan betekent dit doorgaans dat u een groot deel van de zorgkosten uit eigen zak moet betalen. Daar komt nog bij dat u wellicht niet de juiste zorg kan ontvangen als u geen goede verzekering heeft afgesloten, waardoor u mogelijk langer blijft kampen met gezondheidsproblemen en dus meer inkomsten misloopt. Zoekt u een geschikte ZZP zorgverzekering? Lees dan in dit artikel meer over de CZ ZZP zorgverzekering: één van de populairste zorgverzekeringen voor ZZP’ers.

premie zzp zorgverzekering cz

De CZ ZZP zorgverzekering

De CZ ZZP zorgverzekering is een verzekering die speciaal wordt aangeboden aan ZZP’ers, ofwel Zelfstandigen Zonder Personeel. Werk u als ZZP’er en wilt u de beste zorg ontvangen bij ziekte of een ongeval zonder hier zelf hoge kosten voor te betalen, dan wordt aangeraden om de ZZP zorgverzekering van CZ af te sluiten. Deze zorgverzekering heeft namelijk niet alleen een aantrekkelijke premie, maar biedt bovendien een goede dekking voor alle specifieke vormen van zorg die ZZP’ers mogelijk nodig kunnen hebben.

Voordelen van de CZ ZZP zorgverzekering

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het afsluiten van een ZZP zorgverzekering bij verzekeringsmaatschappij CZ. De belangrijkste voordelen van het afsluiten van een zorgverzekering voor ZZP’ers bij CZ, zijn de volgende:

  • U krijgt altijd 7 procent korting op de basisverzekering. Deze korting geldt niet alleen voor u, maar ook voor de rest van het gezin. Uw partner en kinderen krijgen dus ook korting op de basisverzekering met de ZZP zorgverzekering van CZ.
  • U krijgt altijd 8 procent korting op de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen en ook deze korting geldt voor het gehele gezin.
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Daarnaast profiteert u van diverse extra’s bij het afsluiten van de ZZP zorgverzekering van ZZP, zoals ondersteuning van de ZZP Zorgcoach en de ZZP Fit-Check. Meer over de ZZP Zorgcoach en de ZZP Fit-Check, leest u in onderstaande alinea’s.

CZ ZZP Zorgcoach

Als u ziek wordt of een ongeluk krijgt en niet door kan werken, mist u inkomsten. Veel ZZP’ers werken hierdoor (voor de helft van de week) door, maar soms kan dit gewoon niet. Is het niet mogelijk om door te werken, dan kunt u gebruik maken van de ondersteuning van de ZZP Zorgcoach. Deze coach helpt u sneller weer aan de slag als u ziek bent, maakt afspraken met zorgverleners, zoekt voor u uit of een specifieke behandeling vergoed wordt door de verzekering en regelt de wachtlijstbemiddeling voor specifieke behandelingen. Tot slot kan de coach ook advies geven bij re-integratie, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

premie zzp zorgverzekering cz

ZZP Fit-Check

De ZZP Fit-Check is een periodieke controle die u het beste kunt vergelijken met een Algemene Periodieke Keuring voor het menselijk lichaam. Tijdens de keuring worden niet alleen gezondheidsrisico’s opgespoord, maar worden er ook concrete adviezen gegeven om de gezondheid te verbeteren. Door een ZZP Fit-Check te ondergaan, kan het ontstaan van eventuele gezondheidsproblemen voorkomen worden.

You May Also Like

About the Author: Geraldine

Geraldine is een enthousiaste ondernemer die in het verleden meerdere bedrijven heeft gehad. Met haar onuitputtelijke energie en vastberadenheid om te slagen, is ze begonnen met een klein idee en heeft dit opgebouwd tot een bloeiend bedrijf. Ze gelooft in het waarmaken van dromen en heeft hard gewerkt om haar visie te verwezenlijken. Op Startersinformatiecentrum.nl deelt ze haar ondernemerslessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *