Bedrijfspand huren

Tegenwoordig lijkt het bijna wel het nieuwe ondernemen te zijn: mobiel ondernemen. Dat houdt in dat je geen vaste plek meer hebt, geen kantoor meer, maar gewoon overal ‘on the road’. En dat kan natuurlijk ook nu we allemaal altijd en overal mobiel bereikbaar zijn. Niet alleen telefonisch, maar ook via het internet. Maar toch zijn er genoeg momenten te benoemen waarop je denkt: ja, ik heb wel een bedrijfspand nodig.

Groeiende bedrijven

Als je bedrijf veel te snel groeit bijvoorbeeld, als het heel goed gaat met je bedrijf of als je een winkel wilt openen waarbij gewoon een bepaalde opslagruimte nodig is. Ook al ga jij je met je winkel online focussen. Gelukkig staan er in Nederland genoeg bedrijfspanden vrij. En wij kunnen ons voorstellen: het kopen van een bedrijfspand is direct een enorme uitgave en daarmee neem je meteen een hoop risico.

Gelukkig zijn er ook andere oplossingen en manieren. Wat dacht je van het huren van een bedrijfspand? Je hebt geen last van de hoge kosten of van de kosten van het afsluiten van een hypotheek bij de bank. Maar welke voorwaarden komen er om de hoek kijken bij het huren van een bedrijfspand? Wat dacht je van een opzegtermijn, vaak is dat minimaal een maand en soms wel drie maanden opzegtermijn. Maar ook het aantal maanden dat je het bedrijfspand moet huren, wordt steeds meer.

Bijvoorbeeld in ieder geval zes maanden of zelfs een jaar dat je een bedrijfspand moet huren. Het is goed om deze regels scherp in de gaten te houden, dat je niet denkt dat je dadelijk na twee maanden je bedrijfspand weer kunt verlaten, als je net een contract hebt getekend voor een bedrijfspand voor een periode van een jaar. Via deze website kun je in ieder geval verschillende bedrijfspanden vinden die te huur staan in verschillende streken en gebieden in Nederland. Bekijk vooral het bedrijfspand dat het beste bij jou past en dat het beste binnen je budget past. En wie weet heb je dan wel snel via deze website een bedrijfspand.

One Comment to “Bedrijfspand huren”

 1. Geachte,

  Mijn naam is Hans Frenken,en kom uit Zuid-Limburg.Ik ben bezig met het opzetten van een uitzendbureau en ook als
  onderaannemer,dus werk aannemen in de techniek.Ik werk[nog]in loondienst en wil dat erbij gaan doen,en als het
  hopelijk goed loopt naderhand voor vast.Mijn doelgroep[en]zijn bedrijven als voedingsmiddelenindustrie, auto indus-
  trie,haven[Rotterdam,Eemshaven,Antwerpen,Petrochemie,etcetera]en in de reparatiesector montage-demontage sloop.

  De reden waarom ik u mail is om informatie in te winnen wat voor mij het beste bedrijfspand of kantoor en niet te duur
  omdat ik zoals boven omschreven dit naast mijn werk wil gaan doen.Tevens wil ik dan ook gaan investeren in gereed-
  schappen voor de werk mensen die ik er op af stuur.Zou u mij daar over wat meer informatie kunnen geven?Ik hoor het
  graag.Alvast bedankt.Rest mij u nog een prettige dag te wensen.

  Met vriendelijke groet,

  Hans Frenken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *