7DTV Podcast UNBRICK bouwt CIRCULAIRE, modulaire, ENERGIE opleverende HUIZEN van HOUT

Beluister de 7DTV podcast van 2022-11-03 17:00:37. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van 7DTV!

⚡ Deze video maakt 7DTV in samenwerking met Centraal Beheer Zakelijk om jou als ondernemer verder te helpen ⚡

In deze aflevering de drie sleutelmomenten van ondernemer Merijn Storm van Leeuwen van de scale-up Unbrick. Over de waarde van zijn partner Vincent Gravesteijn, de keuze voor een eigen fabriek en de snelheid waarmee het bedrijf groeit. Maar bovenal is dit een mooi gesprek over een ambitieuze disrupter die de hele bouwwereld op zijn kop zet.

7️⃣ Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van 7DTV voor meer video’s:

🔹 SLEUTELMOMENTEN
Welkom bij een nieuwe editie van de serie Sleutelmomenten. Een vervolg op de serie Gouden Duo’s waar we hoorden dat vooral sleutelmomenten bepalend waren voor hun bedrijf. In deze nieuwe gesprekken ga ik in gesprek met ondernemers over hun drie belangrijkste momenten.
Dit zijn sleutelmomenten die bepalend zijn geweest voor de ondernemer zelf en waar zijn of haar bedrijf nu staat. Het zijn lessen en inzichten waar Centraal Beheer Zakelijk jou als ondernemer verder mee wil helpen. Meer info?

🔹 SNEL KIJKEN?
00:00 – Compilatie
00:15 – Introductie Merijn Storm van Leeuwen
00:41 – Over Unbrick
03:47 – Werken met een zakenpartner
06:23 – Wat doet Unbrick?
09:02 – Financiering en productie
15:26 – Transport
16:13 – Doelgroep en prijs
18:57 – Obstakels en regelgeving
20:38 – Groeien
22:29 – KPI’s en B Corp
23:59 – Lessen voor kleine ondernemers
24:45 – Lange termijn strategie
25:32 – Outro

🔹 KEUZES MAKEN
Merijn Storm van Leeuwen: “Het bedrijf groeit hard. Als we het heel lang laten sudderen en je gaat geen omzet maken, dan gaat dat ten koste van je onderneming. Als je naar je intuïtie luistert en je denkt: ik denk dat dat goed is. Dan is dat vaak de juiste beslissing. De eerste keuze is vaak de juiste keuze. Op het moment dat er heel veel meningen komen en er heel veel geredeneerd wordt en nagedacht wordt en heel veel rapportages worden gemaakt over een eventuele beslissing, dan ben je misschien al het moment voorbij.”

🔹 INNOVATIE
Merijn Storm van Leeuwen: “Iedereen die iets in de bouw doet moet daar vooral mee blijven doorgaan, maar wij wilden het anders doen. Ik heb nog geen bedrijf ontdekt wat doet wat wij doen. Ik denk wel dat er veel producten geïnnoveerd worden en dat er heel veel bedrijven zijn die mooie innovatie maken, maar wat ik heb gemerkt is dat het implementeren van innovatieve producten heel lastig is in de bouw.”

🔹 OVER MERIJN STORM VAN LEEUWEN
Merijn is founders van ‘Unbrick’

7️⃣ OVER 7DTV
Welkom op 7DTV, het YouTube en Podcast kanaal voor ondernemers waar Ronnie Overgoor in gesprek gaat met spraakmakende, opvallende en inspirerende ondernemers.

👨 OVER RONNIE
Ronnie is de initiatiefnemer van het YouTube kanaal 7DTV waarop hij in gesprek gaat met ondernemers. Daarnaast is hij een van de meest gevraagde dagvoorzitters en presentator voor zakelijke events.
Meer informatie vind je op https://www.ronnieovergoor.com.

🔗 ABONNEREN
Abonneer je op het YouTube-kanaal van 7DTV en blijf op de hoogte:

⚡⚡ ELKE WEEK NIEUWE VIDEO’S | MEER DAN 1000 ONDERNEMERSVERHALEN ⚡⚡

💡 JOUW ONDERNEMERSVERHAAL OP 7DTV?
| ronnie@7dtv.nl

🔹 Spotify:
🔹 Twitter:
🔹 Facebook:
🔹 LinkedIn:
🔹 Instagram:
🔹 TikTok:

#ondernemen #ondernemerschap #eigenbedrijfstarten #zzp #freelance #dezelfstandigondernemer #ondernemer #succesvolondernemen #verkopenbedrijf

source

You May Also Like

About the Author: 7DTV

3 Comments to “7DTV Podcast UNBRICK bouwt CIRCULAIRE, modulaire, ENERGIE opleverende HUIZEN van HOUT”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *