7DTV Podcast ONDERNEMER Lycke van Boekel: In drie jaar OMZET VERDUBBELEN

Beluister de 7DTV podcast van 2022-11-15 19:00:31. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van 7DTV!


Op haar 22ste startte ze samen met een partner een groothandel in aardappelen, groente en fruit voor de horeca. Inmiddels is het uitgegroeid tot een miljoenen bedrijf.

In deze nieuwe video op 7DTV vertelt ondernemer Lycke van Boekel over de start, over groei en haar ervaringen als vrouw in een mannenwereld.

7️⃣ Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van 7DTV voor meer video’s:

🔹 SNEL KIJKEN?
00:00 – Compilatie
00:16 – Introductie Lycke van Boekel
00:47 – Ondernemen in groenten en fruit
01:50 – Eerste stap zetten en het bedrijf nu
03:53 – Concurrentie en dingen anders doen
07:10 – Vrouw in een mannenwereld
11:43 – Groei
17:02 – Mensen om je heen
17:57 – Uitgaan van je eigen kracht
19:15 – Voorbeeld
19:42 – Tips voor jonge ondernemers
20:37 – Leukste van ondernemen
21:00 – Personeelsbeleid
21:46 – Outro

🔹 START VAN DE ONDERNEMING
Lycke van Boekel: “Wij zijn wel vrij fanatiek gegaan vanaf moment 1. Ik vind verkoop altijd heel leuk, dus ik vind het heel leuk om te kijken wat het product is en hoe je dat aan moet prijzen. Dan nam ik 1 grote stapel met flyers mee. En dan ging ik eigenlijk elk restaurant binnen totdat al die flyers op waren. Zo zijn we gestart, met de handel. We hebben ons wel gelijk ingeschreven bij de KVK, maar zodra we dat gedaan hadden zijn we direct gestart.”

🔹 JEZELF ONDERSCHEIDEN
Lycke van Boekel: “Wij hebben best wel een hele concurrerende markt. Wij zijn heel flexibel geweest. Eigenlijk 365 dagen per jaar open. Een chef die kon ook bestellen tot midden in de nacht. Als de laatste gast naar huis was, tot 3 uur ’s nachts. Wij waren ook heel servicegericht. Wij kwamen echt 1 doosje aardbeien leveren op het moment dat dat nodig was. Als je op dat moment een kok vooruit helpt die dat op dat moment nodig heeft, dan ga je echt samen krachten bundelen.”

🔹 OVER LYCKE VAN BOEKEL
Lycke is ‘Commercial Director’ bij ‘Boekel AGF’

7️⃣ OVER 7DTV
Welkom op 7DTV, het YouTube en Podcast kanaal voor ondernemers waar Ronnie Overgoor in gesprek gaat met spraakmakende, opvallende en inspirerende ondernemers.

👨 OVER RONNIE
Ronnie is de initiatiefnemer van het YouTube kanaal 7DTV waarop hij in gesprek gaat met ondernemers. Daarnaast is hij een van de meest gevraagde dagvoorzitters en presentator voor zakelijke events.
Meer informatie vind je op https://www.ronnieovergoor.com.

🔗 ABONNEREN
Abonneer je op het YouTube-kanaal van 7DTV en blijf op de hoogte:

⚡⚡ ELKE WEEK NIEUWE VIDEO’S | MEER DAN 1000 ONDERNEMERSVERHALEN ⚡⚡

💡 JOUW ONDERNEMERSVERHAAL OP 7DTV?
| ronnie@7dtv.nl

🔹 Spotify:
🔹 Twitter:
🔹 Facebook:
🔹 LinkedIn:
🔹 Instagram:
🔹 TikTok:

#ondernemen #ondernemerschap #eigenbedrijfstarten #zzp #freelance #dezelfstandigondernemer #ondernemer #succesvolondernemen #verkopenbedrijf

source

You May Also Like

About the Author: 7DTV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *