7DTV Podcast Lucas Mol hing zijn JAGUAR aan de MUUR voor een DUURZAME WERELD

Beluister de 7DTV podcast van 2022-10-25 16:00:22. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van 7DTV!

Lucas Mol noemt zichzelf de aanjager van De Groene Afslag. Een project waarbij burgers, overheid en ondernemers elkaar vinden en waar een duurzame wereld wordt vormgegeven. In deze video deelt hij zijn visie op een groene wereld, en wat de rol van ondernemers en de overheid is om dit te bereiken.

7️⃣ Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van 7DTV voor meer video’s:

🔹 SNEL KIJKEN?
00:00 – Compilatie
00:16 – Introductie Lucas Mol
01:17 – Ontstaan ‘De Groene Afslag’
03:54 – Waarom komen mensen bij ‘De Groene Afslag’
06:51 – Klimaatprobleem aanpakken
10:29 – De rol van overheden
11:28 – Samenwerking met ondernemers
13:22 – Uitbreiding en doel ‘De Groene Afslag’
17:50 – Pensioen
18:23 – Outro

🔹 DE GROENE AFSLAG
Lucas Mol: “Eigenlijk is het vooral een podium waar de mensen die het beste voor hebben met de planeet elkaar tegenkomen om elkaar, maar het liefst zo veel mogelijk andere mensen, te inspireren, te enthousiasmeren, te motiveren en te activeren om een paar dingen in ons leven anders te doen. Het kan ook in je werkende leven, want dan gaat er een veel groter vliegwiel aan de gang.”

🔹 DOEN WAT IN JE MACHT LIGT
Lucas Mol : “Dit is wat in mijn mars ligt om te doen. Ik heb in m’n studententijd in de horeca gewerkt, café’s gerund en bedacht. Ik heb een reclamebureau gehad en sinds ik dat duurzame huis heb weet ik ook m’n weg te vinden en krijg ik steeds meer verstand van de duurzame omwenteling. Die 3 dingen heb ik door elkaar geroerd. Dit is wat in mijn macht ligt om te doen.”

🔹 OVER LUCAS MOL
Lucas noemt zichzelf de aanjager van ‘De Groene Afslag’

7️⃣ OVER 7DTV
Welkom op 7DTV, het YouTube en Podcast kanaal voor ondernemers waar Ronnie Overgoor in gesprek gaat met spraakmakende, opvallende en inspirerende ondernemers.

👨 OVER RONNIE
Ronnie is de initiatiefnemer van het YouTube kanaal 7DTV waarop hij in gesprek gaat met ondernemers. Daarnaast is hij een van de meest gevraagde dagvoorzitters en presentator voor zakelijke events.
Meer informatie vind je op https://www.ronnieovergoor.com.

🔗 ABONNEREN
Abonneer je op het YouTube-kanaal van 7DTV en blijf op de hoogte:

⚡⚡ ELKE WEEK NIEUWE VIDEO’S | MEER DAN 1000 ONDERNEMERSVERHALEN ⚡⚡

💡 JOUW ONDERNEMERSVERHAAL OP 7DTV?
| ronnie@7dtv.nl

🔹 Spotify:
🔹 Twitter:
🔹 Facebook:
🔹 LinkedIn:
🔹 Instagram:
🔹 TikTok:

#ondernemen #ondernemerschap #eigenbedrijfstarten #zzp #freelance #dezelfstandigondernemer #ondernemer #succesvolondernemen #verkopenbedrijf

source

You May Also Like

About the Author: 7DTV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *