7DTV Podcast 'CLIMATE TECH is hartstikke S3XY en COOL' | Jacqueline van den Ende | Carbon Equity

Beluister de 7DTV podcast van 2022-11-22 18:06:05. Met deze podcast hopen we ondernemers te inspireren. Vergeet vooral niet te abonneren op het kanaal van 7DTV!


Met haar investeringsbedrijf Carbon Equity wil ondernemer en investeerder Jacqueline van den Ende de klimaat transitie versnellen.
Hoe? Dat vertelt ze in deze video. Ze vertelt over haar bedrijf, over hoe je zo’n bedrijf met partners bouwt, over haar ambitie om van een naar tien miljard geïnvesteerd geld te komen en ze deelt haar gevoel voor urgentie om met zijn allen het klimaatprobleem te tackelen.

7️⃣ Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van 7DTV voor meer video’s:

🔹 SNEL KIJKEN?
00:00 – Compilatie
00:11 – Introductie Jacqueline van den Ende
00:31 – Klimaatprobleem en oplossingen
04:20 – Over Carbon Equity
10:01 – Hoe werkt het?
13:15 – Oprichting en founders
19:39 – Ambitie
21:43 – De wereld redden
24:34 – De wereld over 22 jaar
26:56 – Outro

🔹 DE WERELD OVER 22 JAAR
Er kan gelukkig heel veel gebeuren in 22 jaar. Ik denk heel realistisch gezien dat de wereld er dan wel nog slechter voor staat dan nu. We zijn bezig met een transitie. De innovatie en learning curve van technologie gaat keihard. Het gaat harder dan we dachten. Ondertussen stijgen de CO2 emissie’s nog wel heel hard door. Ook dit jaar was weer een record. Ik zie dat voorlopig eigenlijk niet omkeren. Dat gaat wel even duren voordat zich dat omkeert. We zijn dan al ruim de 1,5 graden temperatuurgrens die als veilig word gezien gepasseerd. Maar ik denk wel dat we tegen die tijd vele malen verder zijn op technologisch vlak.

🔹 OVER JACQUELINE VAN DEN ENDE
Jacqueline is de CEO en co-founder van Carbon Equity.

7️⃣ OVER 7DTV
Welkom op 7DTV, het YouTube en Podcast kanaal voor ondernemers waar Ronnie Overgoor in gesprek gaat met spraakmakende, opvallende en inspirerende ondernemers.

👨 OVER RONNIE
Ronnie is de initiatiefnemer van het YouTube kanaal 7DTV waarop hij in gesprek gaat met ondernemers. Daarnaast is hij een van de meest gevraagde dagvoorzitters en presentator voor zakelijke events.
Meer informatie vind je op https://www.ronnieovergoor.com.

🔗 ABONNEREN
Abonneer je op het YouTube-kanaal van 7DTV en blijf op de hoogte:

⚡⚡ ELKE WEEK NIEUWE VIDEO’S | MEER DAN 1000 ONDERNEMERSVERHALEN ⚡⚡

💡 JOUW ONDERNEMERSVERHAAL OP 7DTV?
| ronnie@7dtv.nl

🔹 Spotify:
🔹 Twitter:
🔹 Facebook:
🔹 LinkedIn:
🔹 Instagram:
🔹 TikTok:

#ondernemen #ondernemerschap #eigenbedrijfstarten #zzp #freelance #dezelfstandigondernemer #ondernemer #succesvolondernemen #verkopenbedrijf

source

You May Also Like

About the Author: 7DTV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *